Caputo Rød – Cuoco/Saccorosso, 1kg

Vareid: 974314
Varenr.: 8014601026354
34,95kr.


Caputo-mel er kendt som en af verdens bedste typer mel til mellem- til langtidshævede deje, herunder til pizza og focaccia. Navnene “Cuoco” og “Saccorosso” refererer til det samme mel, men de bruges forskelligt af Caputo.

Dette mel har et højt proteinindhold, hvilket gør dejen nem at arbejde med, og det stærke og elastiske gluten skaber optimale forhold for at lave klassiske napolitanske italienske pizzaer. Melet er klassificeret som Tipo 00, hvilket betyder det er et fintmalet mel med en lav sigtningsgrad.

Det bemærkelsesværdige ved Caputos mel er, at det ikke er tilsat ascorbinsyre (E-300), som er en type melbehandlingsmiddel. Dette har en positiv indvirkning på hæveevnen. De fleste andre hvedemeltyper har dette tilsat.

Siden 1924 har Caputo produceret kvalitetsmel i Napoli, Italien, og deres produkter nyder stor anerkendelse i bageverdenen.

Et tip, hvis du bruger mel med højt proteinindhold som Caputo-mel, er at tilføje en syrekilde til dit bagværk, f.eks. surdej eller frugtsyre som citronsaft. Dette kan hjælpe med at balancere og forbedre dejen.

Farina di Grano tenero Tipo “00” og Cuoco (Saccorosso) refererer til det samme mel og er værd at overveje, hvis du vil opnå autentiske italienske bagværk.

TIP: Hvis du bruger mel med højt proteinindhold, så er det en god ide at tilsætte en syrekilde til dit bagværk – fx Hvedesur eller frugtsyre/citronsaft.

Teknisk info:
Protein 13,0%
Elasticitet: P/L 0,50 / 0,60
W: 300/320

Indeholder:  Hvedemel

Næringsindholdpr. 100 g
Energi (kj/kcal)1491/352
Fedt1,5 g
Heraf mættede fedtsyrer0,3 g
Kulhydrat70 g
Heraf sukkerarter1 g
Protein13 g
Salt0,018 g

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.