Spiselig tusch guld

Vareid: 1553
Varenr.: 5060475074130
24,95DKK


Spiselig tusch, guld. Kagetuschen har 2 sider, en tyk og en tynd, hvilket giver dig mulighed for at arbejde med alt fra fede streger helt ned til det mest fine og indviklede dekorationsarbejde. Den virker bedst på tør fondant eller gumpaste. Virker ikke på chokolade eller candy melts

Ingredienser: vand, glycerol, ethanol, E102, E122. E102 og E122 kan have en negativ indvirkning på aktiviteten og opmærksomheden hos børn. Dette produkt er velegnet til vegetarer og certificeret koshe

Med udviklingen af en speciel patenteret “madblæk” har engelske Rainbow Dust været i stand til at fremstille en tusch der tillader “blækket” at flyde igennem alt fra en standard tuschspids helt ned til en spids på bare 0,2 mm! Denne spids er så fin, at den kan bruges til at tegne selv de mest avancerede detaljer såsom ansigtstræk og lignende på dine sukkerfigurer. Samtidig er tuschen langt nemmere at anvende end en pensel, når det gælder detaljearbejde.

Pennen er ikke egnet til farvning af store overflader. På store overflader kan du bruge madmaling eller en maling lavet af farvestøv og foryngelsesånd. Blækket i pennen er på vandbasis og er ikke egnet til farvning af chokolade og Candy Melts.

Ingredienser: Vand, fugtighedsbevarende middel: Glycerin, etanol, farve: E102, E122. E102 og E122 kan have en negativ effekt på aktivitet og opmærksomhed hos børn.
KosherVegetarian

Næringsindholdpr. 100 g
Energi (kj/kcal)-
Fedt0 g
Heraf mættede fedtsyrer0 g
Kulhydrat0 g
Heraf sukkerarter0 g
Protein0 g
Salt0 g
Supplier Number

RD3067

Farve

Guld

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.