Lette cookies

Det kan godt være ret svært at bage den perfekte småkage eller cookie, men her på Bagetid.dk mener vi nu alligevel at vi har fundet den nu! Disse amerikanske cookies med nødder, chokolade og brun farin smager helt fantastisk og er den perfekte makker til god kop kaffe og en god bog. Og så er de super lette at lave ![]()
Ingredienser (ca. 50 stk.):
240 g. smør
325 g. sukker
160 g. brun farin
3 æg
480 g. hvedemel
2 ½ tsk. vaniljesukker
2 tsk. natron
1 ½ tsk. salt
320 g. groft hakket chokolade
160 g. hakkede nødder
Fremgangsmåde:
Blødgør smørret, og rør det sammen med sukkeret. Rør farin og æg i. Bland hvedemel, vaniljesukker, natron og salt, og vend det i smørblandingen. Tilsæt chokolade og nødder. Rul dejen i én eller flere pølser med en diameter på ca. 7 cm. Læg pølserne på køl, til de er faste og skærbare. Stil ovnen på 190 gr. og skær rullerne i skiver på mellem ½ og 1 cm. Bag kagerne i 10 min., og lad dem efterfølgende køle af på en bagerist. Lad dem stå og sætte sig og blive faste, inden du spiser dem.



