Godt mel er starten på den perfekte pizza – med få tilføjelser kommer man langt, og vil hurtigt kunne mærke ens pizza-bager-evner forbedres!
Her får du et overblik over nogle af vores farvoritter, der altid er at finde i vores skabe og skuffer:

 

Blå Caputo eller Tipo 00: Disse typer mel, er malet efter italienske traditioner, og giver dig det bedste mel til saftige brød med sprød skorpe og masser af bid. Melets høje glutenindhold og den fine formaling øger melets evne til at optage vand og giver en elastisk dej. Det giver dit brød en sej krumme og den sprødeste skorpe.

Pizza Bageenzymer: Specielt udviklet til pizzadej, kan du lave en dej, der er silkeblød og som giver den perfekte bund. Med disse, kan du lave pizzaer uden brug af kagerulle, som de gør i Italien!

Bagestål: Pizzaer bliver fantastisk sprøde – lige som man kender dem fra den lokale pizzamand. Du kan også bruge bagestålet på din grill til at bage pizzaer, stege bacon, osv. Lad det varme op sammen med ovnen på max temperatur – når det er helt gennemvarmt, er det klar til brug og din pizza er færdigt på ingen tid!

Rødgær (tørgær): Der er næsten ikke noget værre, end at mangler gær, når man gerne vil bage.. Derfor har vi altid tørgær på lager. Det er perfekt til bagning af alle former for brød og kan også bruges til koldhævede deje. SAF-instant kan blandes direkte med melet inden du starter, eller tilsættes bagefter, når du er i gang med æltning.

Bagespade/pizzaspade: Det kan være besværligt at flytte en pizza, især når først alt det lækre fyld er kommet på – gør det nemt for dig selv, med en pizzaspade!

 

Find flere skønne produkter til pizzaer, lige her!