
Frisk, klassisk jordbærtærte
Jordbærtærten er en klassiker når sommeren ankommer, og i år er ingen undtagelse. De skønne, danske jordbær har indtaget supermarkeder og jordbærbede, så hvorfor ikke lave en skøn dessert, som næsten alle elsker?
Jordbærtærten er en klassiker når sommeren ankommer, og i år er ingen undtagelse. De skønne, danske jordbær har indtaget supermarkeder og jordbærbede, så hvorfor ikke lave en skøn dessert, som næsten alle elsker?
Nu hvor sommeren har meldt sig, er det ekstra sjovt at lave sin egen hjemmelavede is, om det er for hyggens skyld eller til et festligt arrangement. Det er faktisk lettere end man ville tænke, at lave sin egen, så her kommer et par tips og trick til når du kaster dig ud i at lave din egen is!
Man behøver ikke meget udstyr for at bage brød. Med en røreskål og en ovn kommer man rigtig langt. Der findes dog enkelte værktøjer, som gør din tid i køkkenet væsentlige meget lettere, og som jeg bruger, når jeg bager.
Glutenfri betyder langt fra "kedeligt" - vi har fået denne skønne opskrift, indsendt af Rikke, på de lækreste glutenfrie brownies, toppet med en saltkaramel mousse og friske jordbær
Vi har endelig fået afprøvet Dr. Oetkers basis is-mix, og hold nu op, hvor er det let! Vi har lavet en step-by-step, for at vise hvor simpelt du kan lave dine egen is, til stor glæde for store og små.
Hele vejen fra Italien, kommer, hvad vi nu betegner som en klassisk dansk dessert, citronfromagen. Igennem mange generationer har citronfromagen været en go-to dessert, på grund af letheden i at lave den samt dens cremede, men syrlige smag.
Her får du en skøn opskrift af Rikke, som vi glæder os til at prøve!
Modtag ca. ugentligt en mail med lækre opskrifter, gode tilbud og bageinspiration.
*Vi respekterer dit privatliv. Dine oplysninger er sikre og vil aldrig blive delt. Du kan altid afmelde nyhedsbrevet igen!
Ved tilmelding bekræfter du at have læst og accepteret vores persondatapolitik
.
Mange tak for din tilmelding til vores nyhedsbrev. Du vil nu modtage ca. 1-2 gange om ugen tilbud og inspiration på lækkerier du kan lave i køkkenet inden for det søde og salte køkken samt konfekt.
Med venlig hilsen - holdet fra Bagetid