
Guide til at mestre de franske macarons
Terese har endnu en gang lavet en helt fantastisk opskrift - denne gang på de små, franske fristelser, macarons. Læs med og lær lige om de små kager, og bliv rustet godt på til selv at lave dem!
Terese har endnu en gang lavet en helt fantastisk opskrift - denne gang på de små, franske fristelser, macarons. Læs med og lær lige om de små kager, og bliv rustet godt på til selv at lave dem!
Denne kage smagte så lækkert! Og så er den super flot – på en noget anderledes måde. Den smukke kage er lavet med spinatblade, som giver den flotte, grønne farve. Du kan ikke smage spinaten, men du kan dufte den skønne aroma. Denne kage er ikke overdrevet sød, og det er blot én af grundene til det er en af vores favoritter!
Hvem elsker ikke Oreos? De små kiks med det cremede fyld gør sig perfekt som både i og på denne lækre cheesecake.
Der findes mange forskellige slags farver der er godkendte til at bruge til fødevarer – altså f.eks. kager, cremer og meget andet. Disse forskellige farver er lavet med hvert deres formål – nogle er gode til deje og cremer, mens andre er bedre til f.eks. at male på overflader, som fondant og marcipan, med.
Her får du et overblik over nogle af de mange forskellige farver der findes
Terese fra www.teresesau.com viser dig her hvordan du får en kage ud af en silikoneform!
En skøn sommerkage med jordbær og rabarber. Den er indsendt af Terese Hansen, som du også kan følge på hendes blog og hendes Instagram Ingredienser 4-6 personer Silikoneform...
Modtag ca. ugentligt en mail med lækre opskrifter, gode tilbud og bageinspiration.
*Vi respekterer dit privatliv. Dine oplysninger er sikre og vil aldrig blive delt. Du kan altid afmelde nyhedsbrevet igen!
Ved tilmelding bekræfter du at have læst og accepteret vores persondatapolitik
.
Mange tak for din tilmelding til vores nyhedsbrev. Du vil nu modtage ca. 1-2 gange om ugen tilbud og inspiration på lækkerier du kan lave i køkkenet inden for det søde og salte køkken samt konfekt.
Med venlig hilsen - holdet fra Bagetid