Brownie/chokoladekage
Janni har indsendt en super skøn opskrift, på en rig og smagfuld brownie/chokoladekage, som man ikke kan lade være med at savle lidt over!
Ingredienser
200 g smør
200 g mørk god chokolade f.eks. Callebaut.
4 æg
2 dl sukker
1 dl mel.
Chokoladecreme/glasur:
70 g smør
150 g chokolade
1½ spsk. Sirup
Fremgangsmåde
Smelt smør og chokolade i en gryde, og sæt den derefter ti afkøling på bordet.
Pisk æg og sukker til en skummende hvid masse, tilsæt chokoladeblandingen og bland det godt.
Hæld melet i lidt af gangen og rør det sammen.
Tag en form på ca. 20 x 30 cm, smør den eller brug bagepapir.
Bages ved 170 grader (varmluft) i 30-35 min.
Cremen: Bland chokolade, smør og sirup i en gryde og smelt det, hæld det derefter over den lune kage.
Pynt med krymmel eller lign, men den er fugtig. Jeg har valgt at bruge sølv sukker kugler.
God fornøjelse med den lækre kage!